- Uus
- Otsas
SIBERI NISUTOIDUKIUD...
Koostis: nisuterade kestad, linaseemnejahu, mustikad, takjajuur, õunad, kibuvitsamarjad, jõhvikad.
- Uus
Valides pakiautomaati, valite endale sobiva asukoha terminali.
Kohaletoimetamise hind Eestis:
*Tasuta kohaletoimetamine Eestis pakiautomaati tellimuse puhul alates 50€
Teiste riikide tarneviiside, -tähtaegade ja -hindade kohta küsige e-posti teel info@erli.ee
ERLI ei vastuta kauba kohaletoimetamise viivituse eest, kui kaup on õigeaegselt logistikapartnerile üle antud, kuid viivitus on tingitud asjaoludest, millele me ei saanud mõjutada.
Kui ostja ei ole valinud tellimuse kättesaamise kohta ega märkinud selle nime tellimuse esitamise ajal kommentaaride väljale, jätame endale õiguse saata tellimus lähimasse Omniva pakiautomaati, mis asub kliendi registreerimisel märgitud aadressile kõige lähemal.
Kui ostja ei ole valinud tellimuse kättesaamise kohta ega märkinud selle nime tellimuse esitamise ajal kommentaaride väljale, kannab ostja kõik kulud, mis on seotud tellimuse ümber suunamisega teise kättesaamiskohta või tellimuse tühistamisega.
Soovitame kõigil oma klientidel hoolikalt kontrollida tarneinfot ja täpsustada kõik üksikasjad enne tellimuse lõpetamist, et vältida arusaamatusi ja tagada sujuvam kohaletoimetamise protsess.
Koostis: nisuterade kestad, linaseemnejahu, mustikad, takjajuur, õunad, kibuvitsamarjad, jõhvikad.
Saialill on leidnud kasutamist naha kriimustuste, päikesepõletuse, külmakahjustuse, põletuste, putukahammustuste ja tüügaste puhul. Karotenoidid annavad saialillele haavade või haavanditega kudede taastumist soodustava mõju, flavonoidid koos terpeenidega toimivad põletikuvastaselt.
KOOSTISOSAD: tattar, linaseemned, kõrvitsaseemned, kuivatatud paprika, kuvatatud roheline sibul, kuivatatud küüslauk. KASUTUSJUHEND: Peske pakkike vee all, pärast panke keevasse vette ja keetke umbes 20 minutid. Siis kui saab valmis, võtke kottike välja ja laske vett välja voolata. Lõigake...
VALMISTAMINE: Pange üks või kaks teelusikatäit (2-4 g) kohvijooki tassi (150-200 ml), valage keeva vett (95-100°C), segage jook kiiresti ja põhjalikult, kuni on täielikult lahustunud.